Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Varenummer (SKU): 21058-24723-68607 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 659,00

(84 kundeanmeldelser)

Isfall modellen er en vind- og vandtæt jakke lavet med tanke på skiløb, men kan også sagtens bruges til almindelig vinterbrug.

Jakken har en god vandtæthed, og de tapede syninger understøtter dette rigtig godt. Derudover er den DWR behandlet som giver en … læs mere her
Er 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Beskrivelse

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 21058-24723-68607

Bestil 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld til din ferie

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Skijakker til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld hos den populære shop AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

84 reviews for 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld”