Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Varenummer (SKU): 21025-24690-68442 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 3.199,00

(34 kundeanmeldelser)

Vika jakken er lavet af 3-lags skalmateriale, som giver dig en utrolig høj vandtæthed samt åndbarhed. Det er tilmed produceret miljøvenligt og ved hjælp af genanvendt polyester.

Jakken er perfekt som vinterjakke, hvor du selv sørger for at påføre dig det … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Beskrivelse

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå
  • Pris: Kr. 3999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skaljakker til damer
  • VareID: 21025-24690-68439

Bestil 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 3999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå til din ferie

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Skaljakker til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

34 reviews for 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå”