Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Varenummer (SKU): 19977-23632-64652 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 349,00.Current price is: kr. 149,00.

(107 kundeanmeldelser)

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Buksern … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 149.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19977-23632-64652

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 149.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Regntøj til herrer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort hos onlineshoppen Skisport.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

107 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort”