Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Varenummer (SKU): 20867-24532-67801 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(100 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy
  • Pris: Kr. 719.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20867-24532-67801

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 719.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Softshell jakker til herrer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy og fordelene ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

100 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy”