Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 19981-23636-64671 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 449,00.

2117 of Sweden Flistad jakken er vind- og vandtæt og har en høj åndbarhed, hvilket gør, at du holdes tør og varm på kroppen, ligegyldigt hvor skidt vejret bliver.

Regnjakken er med hætte, en semi-høj hals, en hellang lynlås og er lavet i et lækkert 4-way … læs mere her
Er 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 449.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19981-23636-64671

Bestil 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 449.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Regntøj til herrer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort”