Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose

Varenummer (SKU): 23263-26922-73904 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.349,00

(34 kundeanmeldelser)

OBS: Rygskjold til Ortovox Free Ride købes separat HER. Bestselleren som er blevet endnu bedre! Men hvorfor ændre på noget, som i forvejen er fantastisk? Ortovox har i mange år siddet flot på markedet, når det kommer til sikre og komfortable skirygsække. … læs mere her
Er Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose på lager?


Køb Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose

Beskrivelse

Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose fakta:

  • Navn: Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose
  • Pris: Kr. 1349.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: Ortovox
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skirygsække med rygskjold
  • VareID: 23263-26922-73904

Bestil Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose fra Ortovox i dag til kun kr. 1349.00 – så sendes den direkte til dig.

Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose til din ferie

Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Skirygsække med rygskjold. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose i webshoppen Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

34 reviews for Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose

Vær den første til at anmelde “Ortovox Free Rider 20 S, mountain rose”