Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Holmenkol skruestikke til langrendsski

Varenummer (SKU): 19990-23645-64722 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.349,00

(92 kundeanmeldelser)

Holmenkol NordicWaxing Spanner er et sæt værktøj, som holder dine langrendsski fast, mens du vokser dem. De passer alle slags langrendsski og er desuden lette og kompakte, så du kan have dem med rundt. … læs mere her
Er Holmenkol skruestikke til langrendsski på lager?


Køb Holmenkol skruestikke til langrendsski

Beskrivelse

Holmenkol skruestikke til langrendsski fakta:

  • Navn: Holmenkol skruestikke til langrendsski
  • Pris: Kr. 1349.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: Holmenkol
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skivoks & vedligehold
  • VareID: 19990-23645-64722

Bestil Holmenkol skruestikke til langrendsski fra Holmenkol i dag til kun kr. 1349.00 – så sendes den direkte til dig.

Holmenkol skruestikke til langrendsski til din ferie

Holmenkol skruestikke til langrendsski fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Skivoks & vedligehold. Der følger også lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Holmenkol skruestikke til langrendsski fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Holmenkol skruestikke til langrendsski og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

92 reviews for Holmenkol skruestikke til langrendsski

Vær den første til at anmelde “Holmenkol skruestikke til langrendsski”