Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla

Varenummer (SKU): 22981-26644-73445 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 599,00.Current price is: kr. 479,00.

(58 kundeanmeldelser)

Helly Hansen Active Graphic Skiundertrøje er funktionel og har gode svedtransporterende egenskaber. Trøjen er lavet af HH LIFA® som er en avanceret 2-lags konstruktion med 100% LIFA fiber, hvilket gør trøjen let, åndbar og behagelig at have på dagen lang … læs mere her
Er Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla

Beskrivelse

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla fakta:

  • Navn: Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla
  • Pris: Kr. 479.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skiundertøj til damer
  • VareID: 22981-26644-73445

Bestil Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla fra Helly Hansen i dag til kun kr. 479.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla til din ferie

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Skiundertøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla hos den populære shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

58 reviews for Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla

Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew, dame, lilla”