Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå

Varenummer (SKU): 22895-26558-73199 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.599,00

(8 kundeanmeldelser)

Top regnjakke med den meget behagelige og stærke SIBERIUM 30.000 membran. Her får du en regnjakke på højde med markedets allerbedste. Masser af funktionalitet kombineret med utrolig komfort og bevægelighed. Jakken har en lille knap under lynlåsen, så den … læs mere her
Er Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå på lager?

Annonce
Køb Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå

Beskrivelse

Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå fakta:

  • Navn: Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 22895-26558-73199

Bestil Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå fra Kilpi i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå til din ferie

Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Regntøj til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå og fordelene ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

8 reviews for Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå

Vær den første til at anmelde “Kilpi Hurricane, regnjakke, herre, blå”