Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon Icon LT, skihjelm, hvid

Varenummer (SKU): 19622-23277-63598 Kategori:
Flere billeder

kr. 799,00

(100 kundeanmeldelser)

Salomon Icon LT er en super let skihjelm på kun 370 gram. Med dens lethed og ekstra komfortable pasform, er denne skihjelm det perfeke køb til dig, der vil have en hjelm du kan have på hele dagen uden problemer. Ved hjælp af Salomons Custom Dial, et hjul … læs mere her
Er Salomon Icon LT, skihjelm, hvid på lager?

Annonce
Køb Salomon Icon LT, skihjelm, hvid

Beskrivelse

Salomon Icon LT, skihjelm, hvid fakta:

  • Navn: Salomon Icon LT, skihjelm, hvid
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihjelme
  • VareID: 19622-23277-63598

Bestil Salomon Icon LT, skihjelm, hvid fra Salomon i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon Icon LT, skihjelm, hvid til din ferie

Salomon Icon LT, skihjelm, hvid findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Skihjelme. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Salomon Icon LT, skihjelm, hvid hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Salomon Icon LT, skihjelm, hvid og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

100 reviews for Salomon Icon LT, skihjelm, hvid

Vær den første til at anmelde “Salomon Icon LT, skihjelm, hvid”