Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort

Varenummer (SKU): 5898-7867-18613 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 599,00.

(26 kundeanmeldelser)

HH Duffel Bag 30 L fra Helly Hansen er en klassisk, rummelig og robust taske til alle typer udstyr, hvad enten du bruger den som rejse taske eller til sportsaktiviteter i et sporty design.

Rejsetasken har et sporty design og de justerbare polstrede skul … læs mere her
Er Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort

Beskrivelse

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort
  • Pris: Kr. 599.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Rejsetasker
  • VareID: 5898-7867-18613

Bestil Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 599.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort til din ferie

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Rejsetasker. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort i webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også denne vare. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

26 reviews for Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort

Vær den første til at anmelde “Helly Hansen HH Duffel Bag 2 30L, sort”