Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå

Varenummer (SKU): 21678-25343-70388 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 639,00.

(94 kundeanmeldelser)

Langærmet trøje i merinould til herrer. Trøjen er yderst behagelig at have på, og så er den god til skisport og langt de fleste andre sportsgrene.

Trøjen er lavet i merinould, hvilket betyder, at den er super blød, ikke kommer til at lugte som normale sv … læs mere her
Er Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå på lager?

Annonce
Køb Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå

Beskrivelse

Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå fakta:

  • Navn: Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå
  • Pris: Kr. 639.00
  • Mærke: Ulvang
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skiundertøj til herrer
  • VareID: 21678-25343-70388

Bestil Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå fra Ulvang i dag til kun kr. 639.00 – så sendes den direkte til dig.

Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå til din ferie

Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Skiundertøj til herrer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

94 reviews for Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå

Vær den første til at anmelde “Ulvang Rav 100%, Turtle Neck, skiundertrøje, herre, grå”