Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing

Varenummer (SKU): 21535-25200-70013 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 359,00.

(3 kundeanmeldelser)

Cairn Flow J er fremstillet i et enkelt design med moderne farver. Skihjelmen består af en ABS-skal der sørger for at beskytte dit barns hoved på aller bedste vis. Flow J har derudover en ekstra lang holdbarhed i forhold til andre børnehjelme med in-mold … læs mere her
Er Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing på lager?

Annonce
Køb Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing

Beskrivelse

Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing fakta:

  • Navn: Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing
  • Pris: Kr. 359.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihjelme til børn
  • VareID: 21535-25200-70013

Bestil Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing fra Cairn i dag til kun kr. 359.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing til din ferie

Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Skihjelme til børn. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing i den kendte webshop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

3 reviews for Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing

Vær den første til at anmelde “Cairn Flow J, skihjelm, junior, mat sort racing”