Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey

Varenummer (SKU): 21364-25029-69681 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(77 kundeanmeldelser)

Den populære Obex er blevet endnu bedre. Ved Obex Backcountry MIPS har POC taget alt den viden, de har indsamlet fra deres mange år som producent af skihjelme i verdensklasse, og proppet det ned i én ny skihjelm. Det betyder, at du her får en moderne skih … læs mere her
Er POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey på lager?

Annonce
Køb POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey

Beskrivelse

POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey fakta:

  • Navn: POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Mærke: POC
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihjelme
  • VareID: 21364-25029-69681

Bestil POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey fra POC i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey til din ferie

POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Skihjelme. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey i webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

77 reviews for POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey

Vær den første til at anmelde “POC Obex BC MIPS, skihjelm, Hedvig Wessel Edition, Stetind grey”