Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive

Varenummer (SKU): 21153-24818-69020 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.199,00

(82 kundeanmeldelser)

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet er et par slidstærke skiluffer i kvalitetsmaterialer. Håndryggen er lavet af en vind- og vandafvisende polyester-skal, som stadig er meget åndbar. Håndfladen er lavet af imprægneret gedeskind. Linningen er lavet af bemb … læs mere her
Er Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive på lager?

Annonce
Køb Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive

Beskrivelse

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive fakta:

  • Navn: Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer
  • VareID: 21153-24818-69020

Bestil Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive til din ferie

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Skihandsker og luffer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

82 reviews for Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive

Vær den første til at anmelde “Hestra Army Leather Patrol Gauntlet, luffer, olive”