Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid

Varenummer (SKU): 21100-24765-68810 Kategori:
Flere billeder

kr. 749,00

(13 kundeanmeldelser)

En blød og stilfuld luffe til kvinder. Den sidder godt på hånden.

Ydermateriale:
Overdel: Vindtæt, vandtæt og åndbart Hestra Micron/polyester
Håndflade: Kunstlæder.

Membran: Czone.

Isolering:
Primaloft.

Lining:
Bemberg/polyester.

Funktioner:
Vel … læs mere her
Er Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid på lager?

Annonce
Køb Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid

Beskrivelse

Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid fakta:

  • Navn: Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid
  • Pris: Kr. 749.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til damer
  • VareID: 21100-24765-68810

Bestil Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 749.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid til din ferie

Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i varegruppen Skihandsker og luffer til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

13 reviews for Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid

Vær den første til at anmelde “Hestra Powder Czone, skiluffer, dame, hvid”