Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 21007-24672-68370 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.259,00.

(21 kundeanmeldelser)

Helly Hansen W Switch Cargo Insulated er et par moderne og enkle skibukser i en afslappet pasform. De er fremstillet i en 2-lags konstruktion med en Helly Tech Protection membran der yder et vandsøjletryk på 10.000 mm., samt isoleret med Primaloft, så du … læs mere her
Er Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort

Beskrivelse

Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 1259.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til damer
  • VareID: 21007-24672-68370

Bestil Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 1259.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort til din ferie

Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i varegruppen Skibukser til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

21 reviews for Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort

Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Switch Cargo Insulated, skibukser, dame, sort”