Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink

Varenummer (SKU): 8073-10146-25022 Kategori:
Flere billeder

kr. 499,00

3-fingret Hestra skihandske. God når du bare ikke vil fryse fingrene. Med opdelingen i 3 "fingre" får du varmen fra luffen (flere fingre sammen) og greb som var det en almindelig skihandske med 5 fingre. Det lyder tosset – men det virker…

Fib … læs mere her
Er Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink på lager?

Annonce
Køb Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink

Beskrivelse

Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink fakta:

  • Navn: Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til børn
  • VareID: 8073-10146-25022

Bestil Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink til din ferie

Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Skihandsker og luffer til børn. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink online hos webshoppen AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Hestra Gauntlet 3-finger skihandsker, junior, pink”