Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste firmaer på nettet foreslår i vore dage en hel del forskellige løsninger til levering. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret så ligetil, og typisk tillige den mest betalelige leveringsform.

Du burde omvendt udse dig at vælge at få udbragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver oftest en kende dyrere, men omvendt super smart. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du befinder dig tæt på online butikkens lager.

Leveringshastigheden er jo særdeles essentiel hvis man behøver pakken om kort tid, og derfor er det naturligvis relevant at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved den vedkommende vare.

En lang række internet handler tilsiger dag-til-dag levering på mange af deres varer, men som ikke desto mindre er forudsat at bestillingen anbringes inden et givent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted inden personalet har fyraften.

Nogle e-handler i Danmark sikrer gratis levering, men i mange tilfælde forudsætter det at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt kan du gribe den mest betalelige leveringsform, som oftest – hvad end man bor nær Helsingør, Korsør eller Slangerup – er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Den mest prisbevidste mulighed for fragt

Det er jo efterhånden yderst fremkommeligt for købere at sammenholde priser på diverse internet outlets og derfor har flertallet af internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at mindske prisniveauet på deres produkter – til børn, samt til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange yde fragt uden omkostninger.

Dog kan det immervæk vise sig lønnende at sammenligne forskellige internet selskaber efter udsalg forinden du handler, således at du er sikret at skaffe sig den laveste pris.

Man skal trods alt være opmærksom på, at når en e-forhandler udlover produkter til salg for en udsalgspris der anses for enormt fremragende, er det tit være et fingerpeg om en uoprigtig netshop. Betalinger med kort er heldigvis en del af et lovbud, der garanterer dig som kunde imod falske forretninger på nettet.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere regningen over et længere tidsrum.

Bemærk hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem

Inden nogen bestiller i en online butik kunne man de facto løbe igennem e-butikkens handelsbetingelser, dog er det mange gange en tidskrævende opgave.

Et nemmere alternativ kan være at efterse hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er en angivelse af at netbutikken accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen hyppigt vurderes af fagfolk som mestrer bestemmelserne på området. Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, hvis du skulle få udfordringer i processen med din shopping.

Få leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse

Trustpilot leverer stort set uafhængige muligheder for at se nærmere på en række andre kunders bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du tjekker online firmaets vurderinger forinden du placerer din ordre.

Facebook præsterer lige så vel fuldt ud uafhængige metoder til at få en idé om online virksomhedens popularitet. Herinde møder vi nogle internet varehuse som gør det muligt at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes må anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.