Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af online virksomheder udlover i vore dage et hav af forskellige leveringsmodeller. En favorit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo ualmindeligt problemfri, og mange gange ligeledes den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde omvendt overveje at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Muligheden er til tider en sjat mindre prisbillig, men tillige ualmindeligt bekvem. Den prisbilligste leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du har bopæl tæt på online webshoppens adresse.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt relevant i tilfælde af at man skal bruge din ordre nu og her, så derfor er det jo på sin plads at man dobbelttjekker den forventede leveringstid for det relevante produkt.

En masse online virksomheder giver løfte om levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det antager at bestillingen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen afsted forinden pakkemedarbejderne har fri.

Visse netshops frembyder fragt uden betaling, men undertiden er det påkrævet at du indkøber for en præcis sum. I øvrigt kunne du snuppe den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket typisk – uafhængig om man befinder sig ved Næstved, Nakskov eller Slangerup – er at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Få leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads

Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for internetbrugere at sammenholde priser fra diverse e-forretninger hos Lavpuls og til tak har en lang række e-forretninger set sig nødsaget til at stampe salgsværdien på produkterne – til børn, og tillige også til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange garantere fragt uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at granske enkelte e-forhandlere efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris.

Du må trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en internet butik tilbyder bedst i test varer til en udsalgspris der anses for utrolig attraktiv, så burde det tit være et tegn på en fup netbutik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af et regulativ, der assisterer dig som kunde overfor falske netbutikker.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at dække betalingen over flere uger.

Før folk shopper hos en netbutik kunne de egentlig kigge på forhandlerens betingelser, men det er i reglen et omfattende projekt.

En anden løsning kan være at tjekke hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en indikation om at e-forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at online shoppen en gang i mellem evalueres af sagkyndige som har indsigt i de gældende vilkår. Desuden giver det dig mulighed for bistand, såfremt du får vanskeligheder ved din handel.

Yderligere tilråder vi at man er sat ind i de primære betingelser der kan have betydning for bestillingen, f.eks. den ombytningsrettighed internet shoppen tilsikrer. I den relation er det desuden afgørende, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man senere kan dokumentere bestillingen, om man søger produkter til en herre eller dame.

Internet shopping stiger stødt

Trustpilot yder egentlig fremragende genveje til at kortlægge en lang række eksisterende kunders reflektioner og derved anbefales det, at du tager et kig på online butikkens ratings forinden du bestiller.

Facebook fremskaffer for øvrigt absolut pæne løsninger til at få indsigt i e-handlens kundefokus. Tilmed møder vi nogle internet firmaer hvor kunder kan nedfælde en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige bør benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Oplysninger vedrørende tilbud og shops på nettet i Danmark opdateres rutinemæssigt, men vi kan desværre ikke garantere imod rettelser der eventuelt er iværksat siden vi senest opdaterede de viste oplysninger.