Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste internet virksomheder giver i vore dage en række forskellige leveringsmodeller. Den mest anvendte er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig vældig nem, og desuden også den mest betalelige leveringsudgave.

Du burde også overveje at få varerne leveret til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen bliver i regelen en anelse dyrere, men samtidig vældig praktisk. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du lever i nærheden af e-firmaets arbejdslager.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig virkelig betydningsfuld hvis vi behøver varerne straks, så med det formål er det særdeles essentielt at du studerer den anslåede leveringsdato ved den pågældende vare.

Størstedelen af internet handler byder på levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, som antager at ordren køres igennem forinden et besluttet klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren distribueret forud for at medarbejderne drager hjemad.

En række e-forretninger i Danmark garanterer levering uden betaling, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt skal du udse dig den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde – uden hensyn til om man er nær Herning, Farum eller Aars – er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Evalueres af fagmænd som mestrer lovgivningen

Det er usædvanlig hensigtsmæssigt for købere at finde de laveste priser på diverse e-firmaer og følgelig har masser af online forretninger ikke kunne slippe for at reducere salgsværdien på deres varer – til babyer og børn, og desuden også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Derfor kan det imidlertid være fordelagtigt at granske et par forskellige online varehuse efter rabat forinden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.

Man bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en e-butik reklamerer bedst i test varer til salg for en pris som anses for usædvanlig overkommelig, burde det undertiden være et signal om en falsk internet butik. Køb med kort er på den anden side dækket ind under et reglement, der sikrer folk overfor fup webbutikker.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at dække betalingen over flere uger.

Vi anbefaler at du kigger nærmere på e-forhandlerens kritik

Inden folk handler i en internet webshop burde de principielt granske e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af om e-forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det burde være et signal om at e-butikken forstår den officielle danske lovgivning, og at shoppen ofte overvåges af fagmænd som har indsigt i lovene på området. Dette er desuden din anledning til hjælpende service, hvis du møder besvær i forbindelse med din handel. Få mere at vide.

Ligeledes slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer i forbindelse med handlen, for eksempel hvilken returneringsret butikken har. I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk sikrer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bekræfte handlen, uafhængig om man leder efter et produkt til en herre eller dame.

Den mindst kostelige løsning til levering

Trustpilot fremskaffer altid fornemme genveje til at analysere ganske mange eksisterende konsumenters betragtninger og derfor støtter vi, at du kigger på internet selskabets ratings før du handler.

Facebook genererer tillige egentlig strålende chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus. Foruden det møder vi nogle forhandlere på nettet som tilbyder folk at frembringe en evaluering af virksomhedens service, som også bør bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Denne side er finansieret af reklamer. Vi arbejder sammen med flere online firmaer og fremviser virksomhedernes tilbud, og indhenter betaling forudsat en af de besøgende på vores website fuldfører et køb.