Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række netshops udlover i vore dage mange forskellige fragttyper. Den mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså usædvanlig let gængelig, samt typisk tillige den prisbilligste leveringsløsning.

Antal dages levering kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld hvis vi står og skal bruge din ordre nu og her, og med det formål er det nemlig fornuftigt at vi undersøger den anslåede leveringsdato for det relevante produkt.

En række internet firmaer udlover 1 hverdags levering på de fleste varer, som imidlertid er påkrævet at bestillingen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produktet fikset inden logistikpersonalet holder fyraften.

Visse e-handler i Danmark sikrer levering uden betaling, men typisk gælder det kun hvis der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ skal du gribe den billigste slags levering, der i de fleste tilfælde – hvad end du opholder sig i Taastrup, Nakskov eller Assens – er at få bragt ordren til et afhentningssted.

Overvåges af fagmænd der har indsigt i vedtægterne på området

Det er jo ualmindeligt let gængeligt for enhver at analysere priser i blandt flere online firmaer og af den grund har adskillige internet forhandlere set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på deres varer – til børn, og ligeså til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre blive gavnligt at besigtige nogle få internet outlets efter rabat før du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at få den mindst kostelige pris.

Du må dog være opmærksom på, at når en internet handler annoncerer bedst i test varer til en pris der virker ufattelig overkommelig, så burde det tit være et tegn på en falsk internet webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid indbefattet af en regel, som hjælper en overfor fup e-butikker.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere omkostningerne over tid.

Trustpilot tilbyder fuldkommen fine muligheder

Inden folk shopper hos en shop bør de for at være på den sikre side bese webbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte en omfattende opgave.

En nemmere løsning kunne være at kigge om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, da det er en erklæring om at internet forhandleren lever op til de danske retningslinjer, udover at e-butikken undertiden besigtiges af fagmænd der er inde i lovgivningen. Desuden får du chance for support, ifald du får besvær med din ordre. Se mere på dette link.

Ligeså anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der har indvirkning på købet, eksempelvis hvilken returrettighed online webshoppen garanterer. I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise sin bestilling, uden hensyn til om du er på udkig efter produkter til en voksen eller et barn.

Det anbefales at du kigger nærmere på online forretningens ratings

Trustpilot tilbyder dig temmelig nyttige genveje til at granske en lang række aktuelle køberes vurderinger og af den grund rekommanderer vi, at du beser e-butikkens ratings forud for at du placerer din ordre.

Facebook tilbyder lige så vel rigtig ærlige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Derudover ser vi en række e-forhandlere hvor man kan nedfælde en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes må anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Informationer omkring varer og online butikker opretholdes løbende, men vi tager forbehold for modifikationer der måtte være udført siden sidste opdatering af websitets informationer.