Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af internet shops tildeler i øjeblikket en lang række forskellige fragtformer. Den mest anvendte er p.t. udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså rigtig praktisk, og oftest ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.

En masse butikker på nettet tilbyder 1 dags levering på flere varenumre, men som trods alt betinges af at handlen laves forinden et givent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen ordnet forinden de lageransatte holder fyraften.

En hel del internet forretninger lover fri fragt, men i reglen er det så præmissen at man indkøber for en bestemt sum. Alternativt kunne du gribe den billigste leveringsudgave, der oftest – uanset om man er i Holstebro, Skanderborg eller Fredensborg – vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

En række internet butikker præsterer levering på næste hverdag

Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for alle at søge information om priser på flere internet outlets og herved har mange shops på nettet været presset til at at formindske salgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og ligeså til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig nyttigt at checke nogle få internet webshops efter rabat før du handler, således at du er sikker på at antage den billigste pris.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, hvis du ønsker at klare omkostningerne i flere bidder.

Før nogen bestiller på en online forretning bør man faktisk skimme forhandlerens vilkår, det er dog almindeligvis en omfattende opgave.

Et alternativt forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at netshoppen anerkender de opstillede regler, udover at e-forhandleren fra tid til anden overværes af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende regler. Desuden tilbydes du anledning til bistand, ifald du bliver udsat for udfordringer i processen med dit indkøb. Klik her.

Udover dette tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der kan influere på transaktionen, eksempelvis den ombytningsrettighed internet shoppen tilbyder. I den relation er det desuden afgørende, at man stadigvæk sikrer sin kvittering, således man når som helst kan påvise handlen, uden hensyn til om du er på udkig efter et produkt til en dame eller herre.

Usædvanlig let for forbrugerne at sammenholde priser

Trustpilot frembringer fuldt ud uafhængige muligheder for at fortolke en stor portion forhenværende kunders omtaler og derved foreslår vi, at du gennemgår internet selskabets ratings før du handler.

Facebook forærer dig også nogenlunde sikre chancer for at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Herinde ses en række forretninger på nettet hvor du kan udfærdige en anmeldelse af deres køb, som også burde bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en masse internet forretninger eftersom vi promoverer firmaernes produkter, og indtjener godtgørelse i tilfælde af at en af de besøgende på vores website fuldfører en ordre.