Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række online outlets yder i vore dage diverse leveringsmuligheder. Den mest populære er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså meget gnidningsløs, og typisk tilmed den mindst kostelige fragtmulighed.

Mange online varehuse garanterer dag-til-dag levering på en række varenumre, men det er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen på posthuset inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet firmaer lover levering uden betaling, men i mange tilfælde kun såfremt man aftager for et bestemt beløb. Ellers bør du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmulighed, der i mange tilfælde – uafhængig om man er ved Esbjerg, Vordingborg eller Struer – vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

Trustpilot fører til rigtig nyttige muligheder

Det er jo yderst gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenligne priser i blandt forskellige netshops og ergo har mange outlets på nettet været tvunget til at mindske salgsværdien på en række af deres varer – til børn, og yderligere også til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere portofri fragt.

Det kan immervæk vise sig fordelagtigt at eftergå enkelte internet firmaer efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.

Du skal alligevel ikke glemme, at ifald en netbutik sælger deres varer til salg for en pris der anses for himmelråbende god, så kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en uærlig e-shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger en imod bedrageriske online outlets.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale omkostningerne over flere uger.

Forinden nogen bestiller i en internet butik bør man faktisk overveje netbutikkens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en angivelse af at internet shoppen forsvarer de officielle regler, tillige med at online shoppen ofte tilses af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regler. Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, ifald du skulle få problemer som følge af dit køb.

I øvrigt er det at foretrække at kunden er sat ind i de mest vedkommende betingelser der indvirker på ordren, som eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet bruger. I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man stadig sikrer sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne eftervise bestillingen, hvad end du shopper til en dame eller herre.

Levering hjem til dig privat eller til når du er på job

Trustpilot yder en lang række hæderlige genveje til at sondere en række aktuelle brugeres ratings og på grund af dette støtter vi, at du analyserer online firmaets bedømmelser inden du shopper.

Facebook fremskaffer ligeledes evigt gunstige chancer for at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. I øvrigt ser vi nogle e-shops som gør det muligt at tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som tillige kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Vejledning omkring varer og online varehuse vedligeholdes fra tid til anden, men vi kan ikke garantere imod korrektioner der er blevet udarbejdet siden vi sidste gang opdaterede hjemmesidens data.