Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste online forretninger tildeler heldigvis mange forskellige leveringstyper. En af de mest benyttede er for øjeblikket afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad simpel, og endda derudover den mest betalelige slags levering.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Denne viser sig desværre en lille smule mindre prisbillig, men til gengæld ret så enkel. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog betinges af at du opholder dig med kort afstand til online forretningens bopæl.

Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt udslagsgivende såfremt vi skal bruge pakken omgående, og af den grund er det fuldt ud afgørende at du tjekker leveringstiden ved det pågældende produkt.

Mange online webshops stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men vær obs på at det betinges af at ordren køres igennem før et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne distribueret forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Leveringsdygtigheden er naturligvis ret så vigtig

Det er efterhånden ret så ligetil for købere at finde de bedste priser hos diverse outlets på nettet og følgelig har en hel del internet webshops været nødt til at presse salgspriserne på produkterne – til drenge og piger, men ligeledes til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde gratis fragt.

Trods dette kan det immervæk blive lønsomt at sammenligne flere outlets på nettet efter rabatkoder forinden du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.

Du bør blot være obs på, at såfremt en webbutik tilbyder en vare til en udsalgspris der kan ses som uforståeligt fremragende, så er det for det meste være et faresignal om en snydagtig e-butik. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en ordning, som beskytter os imod fup internet forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere beløbet over et længere tidsrum.

Vi tilråder at du gennemgår internet webshoppens anmeldelser

Forud for at nogen shopper hos en webbutik burde de helt sikkert bese webshoppens vilkår, men det er normalt ikke videre interessant.

En nem løsning kan derfor være at efterse hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et kendetegn for at internet forretningen efterfølger de danske retningslinjer, udover at internet webshoppen af og til tilses af fagmænd som har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Dette er desuden en god anledning til en håndsrækning, når du bliver udsat for problemer i processen med dit indkøb. Find mere information ved at klikke her.

Foruden dette foreslår vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen, til eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren kører med. I den relation er det ydermere relevant, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, således man senere vil kunne vidne om sin shopping, om du søger efter varer til en voksen eller et barn.

Efterse om webshoppen er godkendt af e-mærket

Trustpilot giver dig nogenlunde pæne muligheder for at gøre dig bekendt med en række aktuelle kunders opfattelser og herved kan det være til hjælp, at du gennemgår internet forhandlerens omtaler forud for at du lægger din bestilling.

Facebook frembringer lige så vel super habile chancer for at få indblik i internet forretningens popularitet. Foruden det ser vi nogle shops på nettet som tilbyder folk at notere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes kan tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Orientering om varer og internet webshops værnes om fra tid til anden, men det er umuligt for os at give garantier imod reguleringer der er blevet udarbejdet efter at vi senest opdaterede sidens data.