Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange e-forhandlere udlover til alt held alverdens muligheder for fragt. Det mest populære er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine produkter når der er tid til det. Muligheden er altså vældig nem, og typisk endda den mest betalelige type af levering.

Du bør lige så vel tænke over at bestille levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er gennemsnitligt en smule mere pebret, men endda særligt enkel. Den mest betalelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær online firmaets adresse.

Masser af webshops garanterer dag-til-dag fragt på mange varenumre, men vær påpasselig da det kræver at handlen laves forinden et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ordnet før de logistikansatte holder fyraften.

En garanti for at online firmaet understøtter de danske love

Det er jo efterhånden i høj grad let gængeligt for enhver at lave prissammenligning på diverse online forretninger og for det har masser af online butikker været tvunget til at presse salgspriserne på varerne – til piger og drenge, og tillige også til voksne – en hel del, og endda nogle gange præstere fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre blive gavnligt at kigge forbi enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.

Man skal bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en online virksomhed udlover produkter til salg for en udsalgspris som virker himmelråbende fremragende, er det undertiden være et faresignal om en uærlig internet butik. Shopping med kort er imidlertid en del af en ordning, som sikrer en imod snydagtige internet outlets.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at honorere prisen senere.

Forud for at nogen bestiller hos en netshop kunne de helt sikkert studere netbutikkens regler, det er dog oftest et tidskrævende arbejde.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en forsikring om at online shoppen anerkender de danske love, tillige med at e-forretningen ofte efterses af sagkyndige der behersker reglerne på området. Derudover giver det dig genvej til opbakning, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din shopping.

Trustpilot fører til faktisk solide muligheder

Trustpilot byder på temmelig passelige chancer for at undersøge en stor gruppe nuværende konsumenters anmeldelser og herved er det godt, at du analyserer internet forhandlerens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder dig lignende faktisk uafhængige løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Her er der mange internet handler som gør det muligt at udforme en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel bør bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Informationer vedrørende produkter og netbutikker opretholdes hele tiden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for reguleringer der er blevet implementeret efter at vi senest opdaterede websitets data.